Etiquetas

lunes, 27 de febrero de 2012

XIV MARATON DE ESPADAN Y MEDIA MARATON DE XATIVA



 Este cap de setmana s’han celebrat dos importants esdeveniments dins del calendari de les carreres populars, parlem de la marató d’espadan i de la mitjana marató de xàtiva.
A estes dos carreres han acudit corredors del daimús tecnoesport.
En la marató de muntanya que és una prova duríssima com es pot veure en el perfil de la prova.
Van acudir Ramon Gregori, Pepe Garcia, Inma Gregori i Javi Tarrazona.
A la mitjana de Xàtiva van acudir Pablo Torres i Juan Carlos Juan.
Els donem l’enhorabona pel seu participació són uns campions.





jueves, 23 de febrero de 2012

PROPUESTA DE NUEVO LOGO

nuestro amigo juan de tecnoesport ha creado un boceto de un nuevo logo para imprimir en las nuevas equipaciones, me comenta que es una idea y que entre todos aportemos ideas , este es el logo creado por él. poned opiniones en el chat.
aqui os dejo dos para que veais que os parece.



lunes, 20 de febrero de 2012

CURSA SOLIDARIA EN OLIVA PER ALEX-FEBRER 2012


Este cap de setmana va tindre lloc en oliva una carrera solidària pel xiquet alex, el club d’atletisme de daimús, no podia faltar a esta cita i diversos membres van acudir a la carrera per a solidaritzar-se per una bona causa.
El mes important era la participació mes allà de les marques o els temps de carrera, la carrera estava composta per dos voltes al passeig d’oliva amb un recorregut de quelcom mas de 5 va kilometros.va haver-hi un participació massiva de corredors com de caminants.
Amb fets així on es veu a una societat bolcada per una causa solidària és on veiem que encara hi ha esperança d’un món millor.
Enhorabona a organitzadors i cases col·laboradores.

martes, 14 de febrero de 2012

JUANJO BURGUERA- SANDOKAN EL TIGRE DE MALASIA


Si hi ha un home que destaca per damunt de tots els altres membres del club atletisme daimús, eixe home és sens dubte juanjo burguera, el tigre de malàisia, el nostre sandokan.
Fa un apoque mes d’una any a penes podia córrer 200 metres sense haver de parar a descansar, i hui en dia és una maquina de córrer, en la font en una carrrera dura, va fer una mitjana de 4:02 en 10km.
És l’exemple que amb entrenaments, disciplina, i costancia es poden aconseguir metes que pareixien inabastables i és l’exemple que ens anima a tots a continuar entrenant per a millorar.
Matricula d’honor per a juanjo i un plaer poder entrenar i córrer junt amb ell.
És l’home de la setmana sens dubte.
Este diumenge hi-ha una cursa solidaria a oliva, els que vullguen anar podem apuntarse a la pagina de somesport

CORREDORS
DISTÀNCIA: 5,4 Km (2 voltes al circuit)
CATEGORIES: es tracta d’una cursa no competitiva
Les categories utilitzades en les classificaciones dels corredors seran informatives.
TROFEUS:
Només s'entregarà als 3 primers homes i dones de la cursa.

CAMINANTS
DISTÀNCIA: 2,7 Km (1 volta al circuit)
CATEGORIES: es tracta d’una caminata no competitiva
per tant sense categories
TROFEUS:
No hi haurà trofeus, es tracta d'una caminata solidaria

l'AT és una malaltia complicada que afecta a varies parts dels cos, especialment al cervell i al sistema inmunològic. A-T es una malaltia progressiva, i amb el pas del temps, els afectats necessiten l'ajuda dels altres per fer vida quotidiana. Amb esta cursa solidària intentem aconseguir recursos per ajudar a Àlex i la seua familia en la recerca de noves solucions mèdiques.
CURSA SOLIDÀRIA TOTS AMB ÀLEX - OLIVA

lunes, 13 de febrero de 2012

IX VOLTA A PEU A LA FONT D'EN CARRÒS








 Este dissabte va tindre lloc en la font una de les carreres mes originals que té lloc, en ella se celebra el dia dels enamorats i la poden córrer parelles que formen equip i han d’entrar junts en la meta on demostraren el seu afecte.
Però també es pot córrer en solitari.
En la font van finalitzar la carrera 872 corredors sent una de les carreres amb mes participació.
La carrera esta composta de dos voltes al circuit una de 4 km i una segona de 6 km, és una carrera tècnica ja que té pujades i baixades i has d’estudiar com afrontar-la si et guardes per a les pujades i donar-ho tot en les baixades o mantindre un ritme mes elevat en les pujades, és una carrera que és pareguda a moltes de què correrem en el circuit de la marina sent pareguda a la de gata, jesus pobre, o teulada, per la qual cosa ens ve bé per a entrenar la marina.
El primer a arribar a la meta com ve sent habitual va ser el nostre company Hicham, que entre el sext de la general, seguit d’un altre corredor elit com és javier gregori.
El nostre capità Juanvi com és habitual en ell entre el segon del seu categoria i va tornar a pujar al podium a arreplegar el seu trofeu.
Però vull destacar Juanjo el nostre tigre que va fer una mitjana de 4:02 en una carrera complicada de fer temps com és la font, en un any el seu progressió a sigut espectacular.
La resta dels corredors del daimús tecnoesport van fer molt bones carreres, sobretot Ramon que va fer 4:32. i va també progressant molt bé.
Ara cal entrenar per a prepara bé la carrera d’Oliva i el circuit de la marina.

Clasificacio:
http://www.somesport.com/voltalafont/2012/clubs_lafont12.asp




























martes, 7 de febrero de 2012

CORRER DESDE CERO

A excepció dels corredors que vénen d’un altre esport, la forja d’un nou atleta no és fàcil, perquè tots ens hem enfrontat al primer dia d’eixir a córrer i no aguantar ni cinc minuts a un trot molt lent. És normal, no cal desesperar.
Començar a córrer si abans no has realitzat res d’esport o no estàs acostumat a cap activitat física és una tasca que requerix unes poques setmanes de paciència i tenacitat, però una vegada superades tot va rodat i el cos només et demana més.
Preocupa’t pels teus genolls, usa unes sabatilles adequades
Un error molt comú és començar a córrer amb sabatilles que no estan preparades per a això, amb els consegüents dolors de genoll i lesions típiques de córrer. Dóna igual que siguen més cares o més barates, però l’imprescindible i necessari en el teu equipament per a córrer és un parell de bones sabatilles de running, l’altres pulsòmetre, roba tècnica pot…- esperar si al principi no et vols comprar més coses. Troba les teues sabatilles adequades.
Caminar + córrer: la combinació perfecta
Sí, has llegit bé. Caminar i córrer és la combinació ideal per a anar agafant fons a poc a poc així que no t’impacientes, els primers dies són els més durs.
Encara que dependrà prou el teu estat físic i els minuts de córrer i caminar poden variar d’un corredor a un altre, posa’t una rutina de Dilluns, Dimecres, Divendres, Diumenge (per exemple) on combines el primer dia 8 minuts caminant ràpid, 2 trotant molt lentament, altres 6 caminant, altres 2 corrent, altres 5 caminant, altres 3 corrent i els últims 5 caminant. Si ho proves i vas molt bé prova a reduir els minuts caminant per l’increment dels de córrer fins que t’assentes còmode, i si ho veus excessiu per al teu estat de forma, fes el contrari.
La tasca consistix en el fet que en poques setmanes els minuts de caminar els reduïsques gradualment fins que al final pugues fer mitja hora corrent, encara que siga a pas molt lent -ja et preocuparàs quan arribes de millorar la velocitat-, però al cap i a la fi corrent, que és el moment en què de veritat t’encantarà ser corredor.
Tin en compte que…
No importa el lent que vages corrent ni la distància, el verdaderament important és que córregues a un ritme en què pugues mantindre una conversació. Si vas a un ritme major no estàs deixant que el teu cor i el teu cos treballe i avanç correctament.
Cada vegada que acabes has de realitzar les estirades adequats.
Per a poder córrer mitja hora sense parar necessitaràs ser constant, recorda que córrer és molt divertit una vegada superada esta primera barrera.

lunes, 6 de febrero de 2012

RESUM DE LA III VOLTA A PALMERA- FEBRER 2012


Este cap de setmana el daimús tecnoesport , com ha de ser, va acudir a una nova carrera esta vegada a la població de palmera, una carrera que pels característiques del municipi és curta i molt ràpida, en total son 7,3km.
 Esta vegada l’armada del daimús va ser mes nombrosa que la setmana anterior, també el numere de corredors va ser mes elevat que en la mitja de pego. les places que en principi estaven reservades a 700 corredors els van haver de licitar a 750, i van esgotar les inscripcions,.
El divendres a la vesprada jesus va acudir a l’ajuntament de palmera a arreplegar els dorsals i que no ens passara com l’any anterior que l’arreplega de dorsals el mateix dia de la carrera havia sigut un caos.


 Juanvi em coment el divendres que estava carrera la volia fer tranquil, junt amb la carrera de la font,  però juanvi que és tot un campió porta la competividad en les venes així que per segona setmana consecutiva torna a quedar el primer del seu categoria, fent una marca de 3:48.


javier va ser el primer del daimús tecnoesport a arribar a la meta.
Juanjo va fer una marca de 4:01, a este pas és posarà al mateix nivell dels cracs de l’equip, juanvi i jesus.
 Pablo que va estar uns mesos en baixa forma física torna a estar en els seus temps fent una meritòria marca de 4:15, millorant la marca de l’any passat.
ximo que estava en baixa forma física a causa de la bronquitis que ha arrossegat tota la setmana i a l’estar prenent antibiòtics no va fer una mala carrera al final va fer una marca de 4:17.
pepe fernandez em coment abans de la carrera que volia fer 4:30, i va fer 4:27, molt bona carrera, si senyor.


 Juan va fer una carrera mes tranquil·la però va fer 5:18 que esta molt bé.



Jesus que s’esta recuperant de la lesió que arrossega des de la carrera de refelcofer acompanye el seu fill marc que cap a poc que entrenava i per al poc que havien entrenat ho van fer de matricula d’honor marcant 5:23.
esta setmana jesus m’ha comentat que ja començara a entrenar un poc mas fort, esperem que s’incorpore prompte li trobem a faltar en els entrenes.



Vicent tanbien va fer una carrera ràpida, i pompilio i tere van entrar junts en la meta marcant 5:29.
ramon va córrer sense dorsal ja que no al final no es va poder apuntar, i també va fer una molt bona marca per davall dels 4:40
ahir s’incorpore Alfonso de la font segura, a què li donem la benvinguda al club de daimús tecnoesport.



Ens veiem en la font.