Etiquetas

domingo, 1 de abril de 2012

1ª VOLTA A LA LLACUNA -2012


Hui és un dels dies mes feliços del club atletisme daimús tecnoesport, és un dels dies en què uno se sent orgullós de pertànyer a este grup humà de grans corredors i millors persones, hui el daimús ha aconseguit pujar al podium en totes les categories en què ha participat, sent hicham primer en la categoria senior, juanvi primer en la categoria veterans c, tere primera en la categoria veteranes c, juanjo tercer en la categoria veterans b, i rosa tercera en la categoria veteranes a.
en una carrera molt dura, en que els primers 8 km eren de pujada, i els tres ultims de baixada amb un fort desnivell, tots els nostres corredors han complit amb matricula d’honor tant els premiats, com la resta de l’equip, ximo ha quedat, el núm. 10 de veterans b, donet el 11é, juan escrivá ha fet una gran carrera, en 1:09, i jose gorxa ha fet una carrera traient una mitjana de 5:05, fent la carrera en menys d’1 hora.
La carrera era molt tàctica, i molt bonica, ha sigut dura però s’ha disfrutat, l’organicacion per part de conxip molt bé.
I el que mes m’agrada de l’organitzador és que de seguida tenim en internet els resultats, tant de bo altres organitzadors prenguen bona nota de conxip en este aspecte.
Esta és la classificació de l’equip:

No hay comentarios:

Publicar un comentario