Etiquetas

domingo, 27 de mayo de 2012

CURSA DE PEDREGUER 2012


Penúltima prova del circuit de la marina, en una carrera prou ràpida comparada amb la de Jesus Pobre, amb dos voltes: la primera de 4,5 km i la segona de 5,5 km, sent la primera un poc mas dura per tindre un poc mes de pujada desperquè de passar per l’esbossa de meta.
La vesprada calorosa però suportable,el cansament ja es comença a notar en les cames dels corredors en este tram final de la temporada i desperquè de disputar moltíssimes carreres. I ja amb ganes d’abaixar un poc el ritme de les carreres, a l’espera de la carrera de Daimús que per ser la de la nostra població tenim la il·lusió de disfrutar-la.
Els nostres va haver-hi un poc de tot, juanvi per seguna carrera consecutiva va ser a disputar-la i la va fer per davall dels quatre minuts, Hicham que no esta tenint el seu millor moment va fer una carrera prou discreta per a la seua qualitat, Jesus es pren amb calma igual que Juanjo que desperquè de les molèsties que a tingut d’esquena preferix eixir un poc mas conservador.
Ximo i Donet van estar en els seus temps, fent bones carreres.
Magnifique Kike en el seu progressió.
Tere va patir un xicotet esvaïment però tot quede en un xicotet esglai i volem que es recupere perquè este en la carrera de Daimús.
A tota la resta de l’equip van estar genials en els seus temps i disfrutant d’este bell esport del running, realment els corredors com Viki, Dalt, Pompilio,Tere, són els que fan gran a les carreres populars.
I no vullc olvidarme de la nostra campeona i triatleta Rosa Mancilla.
Esta va ser la meua ultima carrera de la marina ja que per motius personals no puc assistir a la carrera de Benissa, així que anime a tots els que aneu a córrer, i felicitats a tot l’equip del Daimús Tecnoesport.













No hay comentarios:

Publicar un comentario