Etiquetas

lunes, 30 de enero de 2012

2º MITJA MARATO DE PEGO-29 DE GENER 2012

Ahir diumenge 29 de gener va tindre lloc la segona mitja marató de pego,a ella acudim diversos corredors del daimús tecnoesport.
El matí es presente freda però solejat, amb un poc de vent que molestava al córrer, el circuit estava compost de dos voltes, amb desnivells de baixada i pujades, la qual cosa feia que no es poguera portar un ritme costant. Era una mitja mes dura que la de gandia. Juanvi acudia amb icertidumbre per veure com la faria ja que des de la mitjana de muntanya de la serra d’olta no havia fet cap carrera mes, i la veritat és que la va fer molt bé quedant el primer del seu categoria. Fent una primera volta mes conservadora i fer la segona volta mes ràpida. Ja que la carrera per les característiques del circuit era mes tècnica i mes tàctica.
Hicham no va fer una bona carrera i va perdre temps en la segona volta quedant al final 6t de la general.
Javier quede per darrere de hicham a molt poc de temps.
Juanjo va fer una bona carrera, traient una mitjana de 4:23, millorant moltíssim la carrera de gandia.
Ximo també va fer una gran carrera traient una mitjana de 4:32, va fer una primera volta mes ràpida que la segona al final es note el cansament i l’acumulació de quilòmetres, però millora la mitjana de gandia en un circuit mes exigent.
Jose , Ramon i Rosa van fer temps semblants, fent els tres molt bones carreres.
Tere com és habitual en ella va tornar a fer podiun fent una gran carrera.