Etiquetas

lunes, 6 de febrero de 2012

RESUM DE LA III VOLTA A PALMERA- FEBRER 2012


Este cap de setmana el daimús tecnoesport , com ha de ser, va acudir a una nova carrera esta vegada a la població de palmera, una carrera que pels característiques del municipi és curta i molt ràpida, en total son 7,3km.
 Esta vegada l’armada del daimús va ser mes nombrosa que la setmana anterior, també el numere de corredors va ser mes elevat que en la mitja de pego. les places que en principi estaven reservades a 700 corredors els van haver de licitar a 750, i van esgotar les inscripcions,.
El divendres a la vesprada jesus va acudir a l’ajuntament de palmera a arreplegar els dorsals i que no ens passara com l’any anterior que l’arreplega de dorsals el mateix dia de la carrera havia sigut un caos.


 Juanvi em coment el divendres que estava carrera la volia fer tranquil, junt amb la carrera de la font,  però juanvi que és tot un campió porta la competividad en les venes així que per segona setmana consecutiva torna a quedar el primer del seu categoria, fent una marca de 3:48.


javier va ser el primer del daimús tecnoesport a arribar a la meta.
Juanjo va fer una marca de 4:01, a este pas és posarà al mateix nivell dels cracs de l’equip, juanvi i jesus.
 Pablo que va estar uns mesos en baixa forma física torna a estar en els seus temps fent una meritòria marca de 4:15, millorant la marca de l’any passat.
ximo que estava en baixa forma física a causa de la bronquitis que ha arrossegat tota la setmana i a l’estar prenent antibiòtics no va fer una mala carrera al final va fer una marca de 4:17.
pepe fernandez em coment abans de la carrera que volia fer 4:30, i va fer 4:27, molt bona carrera, si senyor.


 Juan va fer una carrera mes tranquil·la però va fer 5:18 que esta molt bé.



Jesus que s’esta recuperant de la lesió que arrossega des de la carrera de refelcofer acompanye el seu fill marc que cap a poc que entrenava i per al poc que havien entrenat ho van fer de matricula d’honor marcant 5:23.
esta setmana jesus m’ha comentat que ja començara a entrenar un poc mas fort, esperem que s’incorpore prompte li trobem a faltar en els entrenes.



Vicent tanbien va fer una carrera ràpida, i pompilio i tere van entrar junts en la meta marcant 5:29.
ramon va córrer sense dorsal ja que no al final no es va poder apuntar, i també va fer una molt bona marca per davall dels 4:40
ahir s’incorpore Alfonso de la font segura, a què li donem la benvinguda al club de daimús tecnoesport.



Ens veiem en la font.







No hay comentarios:

Publicar un comentario