Etiquetas

lunes, 10 de septiembre de 2012

NOVENA VOLTA A PEU A XERESA - SETEMBRE 2012

Este dissabte es dispute a xeresa la novena volta a peu, en la qual van participar uns 500 corredors adults i mes de 200 xiquets. La pueba tènia 9100 metres de recorregut que transcorria dins de la població i per fora de l’acabe municipal entre camps de tarongers.
A esta prova el numere de corredors del club del daimús va ser menor, ja que alguns s’estan preparant per a la triatló d’oliva com juanvi i pepe que encara esta convalescent del seu lesió i que s’esta preparant per a la cavalls al vent a la província de castelló.
A xeresa el resultat va ser fantàstic ja que hicham va aconseguir la tercera posició de la general, este xic torna pels seus furs, la resta vam córrer un poc mas tranquils ja que estem a principis de la temporada i l’objectiu és arribar a límit en la mitjana marató de gandia.
El circuit no era pla del tot i havien prou pujades que encara que no eren molt exigents si que eren prou llargues i picaven un poc, i encara que no hi havia sol si que estava l’ambient prou carregat d’humitat pel que la carrera va ser dureta.