Etiquetas

domingo, 21 de octubre de 2012

CURSA DEL BENICADELL OCTUBRE 2012- CIRCUIT D´ALBAIDA

Ja queda menys per al gran objectiu que és: la mitjana marató de gandia, i per a això este diumenge hem corregut la carrera de muntanya de 15 km del benicadell, i carrera en la qual hem tornat a triomfar en la figura d’algú que no necessita prentaciones en el club em referisc al gran juanvi que una vegada mes a tornat a quedar el primer del seu categoria en la carrera mes dura del circuit d’albaida i una de les mas dures que correm al llarg de la temporada.
Hui el despertador a sonat molt enjorn per a poder esmorssar amb temps d’antelació ja que la carrera era matinera a les 9:30 començava.
A les 8 menys quart havíem quedat el grup en la gasolinera de daimús, una vegada hem arribat a salem café de rigor i a calfar fins a 10 minuts abans de la carrera.
A les 9:30 un coet donava l’eixida, el primer quilometre de baixada ràpida per a de seguida començar a pujar desperquè de dos quilòmetres de forta pujada anàvem planejant fins el km 4, allí primer avituallament i aprofitar per a prendre un gel, a partir d’ahí vènia l’infern fins al km 8 i pic senders de muntanya amb trams que tènies que caminar i a penes es podia córrer ací me feia mal tots els músculs del cos tènia un fort dolor d’esquena i unes ganes enormes d’arribar a la cima, a una vegada coronaves la cima ja forta descens molt tècnic practicament fins el km 14, excepte un uns trams que planebas un poc. L’ultime km era de pujada i s´ha fet etern desperquè del que ja habiem patit, però ha sigut una experiència molt positiva que de segur ens va a donar una bona forma per a la mitjana marató de gandia.
Tot el grup que hui hem corregut: juanvi, jesus, ramon, pepe, kike, toni, ausias i chimo han estat de matricula d’honor.
Magnifique debut d’ausias es nota que té l’entrenadora a casa menut carrerón s’ha marcat.
Enhorabona companys, i fins a la mitjana de gandia.
Ens veiem prompte.


No hay comentarios:

Publicar un comentario