Etiquetas

lunes, 5 de noviembre de 2012

MITJA MARATO DE GANDIA 2012



Per fi arribe el dia esperat i pel qual hem estat entrenant els dos últims mesos per a arribar en perfectar condicions a la mitjana marató de gandia, gràcies als consells i planificació dels entrenaments per part de la nostra volguda entrenadora Silvia.
Ahir van disputar la prova 22 corredors del daimús tecnoesport sent amb diferència la prova mes nombrosa quant a participació del nostre club, també molts corredors s’estrenaven per primera vegada en una mitja, destacar que tots els nostres corredors van finalitzar la prova i destacar a tere que va aconseguir un nou trofeu per a les vitrines del daimús.
Ahir estrenàvem nou uniforme de la marca Asics per gentilesa de mostre patrocinador: la botiga d’esports de Gandia Tecnoesport.
Quant a la carrera comentar que va ser una carrera practicament plana que transcorre entre els carrers de gandia i la platja de gandia, que els nostres van fer un gran paper i que va ser un bonic dia per a la disputa de la nostra afició del running, el dia acompanye fent una temperatura fabulosa.
Agrair al nostre aficionat núm. 1 i fotògraf oficial, Agustin Valero que va fer un treball espectacular fent mes de 100 fotos.
Però no sols vam córrer a Gandia el nostre company mes internacional pepe corria en la mitja marató de Granada.
Ara ja comencem a prepara’ns per a un altre repte: la marató de muntanya de la serra d’Espadan.

2 comentarios: