Etiquetas

lunes, 12 de marzo de 2012

CIRCUIT DE LA MARINA- XAVIA 2012

Ahir diumenge va ser el gran dia, començava el circuit de la marina, desperquè de semans preparant el circuit arribava la primera carrera que tènia lloc en Xàbia, l’elit dels corredors de carreres populars es donaven cita en esta població costanera de la comarca de la marina.
L’esquadra del daimús tecnoesport, liderats per Juanvi i Jesus, es donava cita en la primera carrera, les espectativas eren positives, i els resultats van ser fantàstics, Juanvi i Jesus van entrar en meta en quarta i quinta posició respectivament.
Juanjo com ens té acostumats ultimament va fer una mitjana de 4:02.
Donet que a penes a entrenat per culpa del treball va fer 4:14.
Ximo ahir va fer una gran carrera batent la seua porpia marca i fent una mitjana de 4:15.
destacar Vicente Bataller que va fer 5:02, desperquè d’una llarga i greu lesió a poc a poc va agafant forma.
Ramon també va fer una gran carrera i va córrer amb molta intel·ligència corrent de menys a mes.
Tere va fer podium quedant tercera del seu categoria.