Etiquetas

martes, 6 de marzo de 2012

Pepe Garcia, el corredor de montaña


 En el club daimús tecnoesport tenim corredors que han participat en triatlons, ironman, maratons de muntanya, etc...
entre ells destaca en gran manera nostre amic Pepe Garcia, un home que quan mes difícil és el repte i mes extrem mes li agrada participar, ha participat en unes quantes maratons, però on millor es desembolica com a peix en l’aigua és en la muntanya, on també ha participat en la botamarges i este dissabte participarà en la perimetral de benissa, compost per marató i mitja de muntanya.
En el 2009 participe junt amb Ramon i Carlos en l’ironman de zuric a Suïssa, per al qual va haver d’apuntar-se a un curs de natació, com bé explica en la crònica que va enviar a la revista planeta running,aqui teniu un enllaç de la pagina de la revista.
En les fotos veiem els participants de la ironman de zuric desperquè del seu participació.
Li desitgem moltíssima sort en la perimetral de Benissa.


 La Perimetral, com hem comentat en paràgrafs anteriors, és una carrera de muntanya de gran fons. Amb uns números, quant a distància i desnivell, que la convertixen en repte personal per a tots i cada un dels seus participants i organitzadors.
  • Distància: 63'8 Km.
  • Desnivell Positiu: 3.100 m. (Desnivell total de pujada al llarg de la carrera)
Els participants passaran per diversos controls de pas de diferents municipis, amb l’expectació que creguen este tipus de carreres entre els seus habitants. I inclús, es travessaran els cascos urbans de Benissa i Senija.







1 comentario:

  1. Ximo,gracias por esta crónica,que nunca se hubiese producido a no ser por los apoyos de los compañeros y los consejos de SILVIA.Yo solo espero que esto sirva de estimulo para los que busquen retos deportivos y piensen que NO esta a su alcance,que con ayuda y preparación SE PUEDE. A la Perimetral vamos Javi Tarrazona y yo del club, como preparación para la UTMB de Chamonix en agosto de 170 km. Va por vosotros!!!

    ResponderEliminar