Etiquetas

lunes, 5 de marzo de 2012

CUARTA I MITJA MARATO DE OLIVA 2012


Un diumenge mes de carrera popular en la safor, esta vegada en la pròxima localitat d’oliva, i com no podia ser menys allí estàvem els del Daimús tecnoesport, esta vegada el grup va ser nombrós, es nota que hi havia ganes de córrer.
En Oliva es fan dos carreres la mitjana marató i la quarta marató, sobre el mateix circuit, una carrera esta composta d’una volta i l’altra com és lògic de dos voltes.
El dia escomenssa amb bona temperatura, però amb un lleuger vent que podia molestar quan encaràrem la carrera en direcció des de la platja d’oliva cap al poble.
Esta vegada el daimús tecnoesport participava en les dos proves, d’elles cal destacar en la mitjana a javier que va fer un molt bona carrera traient una mitjana de 3:43, en canvi hicham que ultimament no esta per la labor va fer una de les seues pitjors carreres.
Destacar a també a Pepe que participe en la mitjana com un entrene de cara al seu pròxim repte extrem.
Quant a la quarta, i com ens té acostumats els germans martinez, juanvi i tere, els dos van aconseguir pujar al podium, juanvi en primera posició i tere en segona. Haurem de llogar una nau per a poder guardar els trofeus que estan aconseguint.
Jesus que comença a estar bé desperquè de la lesió, va fer una carrera molt bona entrant junt amb juanjo a una mitjana de 4:03.
ara a començar la pròxima setmana el circuit de la marina.









No hay comentarios:

Publicar un comentario